Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine
personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen.

Sentrale begreper:

  • Kontaktinfo
  • Citrix User Group Norge er behandlingsansvarlig
  • Hva slags informasjon er det vi samler inn?
  • Samtykke etter paragraf 6f og mulighet til å trekke samtykke
  • Informasjon fra andre kilder
  • Formålet med behandlingen av personopplysningene?
  • Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt
  • Hvor lenge lagres opplysningene?
  • Hvem kan informasjonen deles med?
  • Informasjonsdeling med tredjepart
  • Hvor oppbevares opplysningene?
  • Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting
  • Andre formål
  • Informasjonskapsler
  • Epost og telefon
  1. Kontaktinformasjon til Citrix User Group Norge
    Citrix User Group Norge er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du
    spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter,
    finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:
    Citrix User Group Norge
    v/ Styreleder Bjørn Riiber
    Bakkevegen 25
    2040 KLØFTA
    Organisasjonsnummer: 984 172 486
    E-post adresse: cug@cug.no
    Web: www.cug.no
  2. Sentrale begreper
    Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å
    identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn,
    telefonnummer, epost og arbeidssted.
    Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som:
    innsamling, analyse, registrering og lagring.
    Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og
    hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen
    av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.3. Citrix User Group Norge er behandlingsansvarlig
    Citrix User Group Norge er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.
  3. Hva slags informasjon er det vi samler inn?
    Når du registrerer deg via et skjema, bestiller en tjeneste eller produkt eller besøker vår
    hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be
    om følgende personopplysninger:
    Navn
    E-postadresse
    Telefonnummer
    Nasjonalitet
    Alder
    Evt. Allergier (mat)
    Hvilken virksomhet du jobber for
    Stilling eller ansvarsområde
    Hvilken bransje du jobber i
    Hjemmesideadresse til virksomheten din
    Opplysninger om hvilke type aktiviteter, konferanse, tema eller speakere du eller ditt firma ønsker
    Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer
    Tekniske opplysninger: hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IPadresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.
  4. Paragraf 6 f som alternativ til valgt samtykke via nettisde. Samtykke kan trekkes
    Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke utifra Paragraf 6f i personvernloven. Hvis du har inngått et
    kunde/ bruker forhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde/ bruker vil dette være en legitim
    grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til
    markedsføringsloven slik loven har vært i Norge i mange år. Du kan når som helst trekke dette
    samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta
    bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke
    leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger
  5. Informasjon fra andre kilder
    Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere
    andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig
    tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje og ytterligere
    kontaktinformasjon. Hvis du er kunde/bruker hos oss kan vi også tilføye ytterligere
    kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon til
    økonomiavdeling . Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.
  6. Formålet med behandlingen av personopplysningene?
    Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post eller telefonkontakt
    Kundebehandling og informasjon om våre produkter gjeldende aktiviteter og arrangementer i vår
    brukerforeningen Citrix User Group Norge.
    For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve
    brukeropplevelsen
    Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som
    interesserer deg
    Vi ber om dine personopplysninger for å:
    Registrere deg inn til våre aktiviteter og konferanser
    Svare på forespørsler
    Sende ønsket informasjon, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender
    inn dine opplysninger
    Opprette og opprettholde en dialog
    Sende informasjon som kan være av interesse for deg
    Legge deg til i e-post-liste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta
  7. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt
    Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de
    overnevnte formål, samtykker du til følgende:
    Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen
    Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre aktiviteter og konferanser
    Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon
    Abonnering på nyhetsbrev via epost du selv har valgt å motta. Du kan takke nei til ytterligere eposter ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte.
  8. Hvor lenge lagres opplysningene?
    Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling,
    deretter sletter vi informasjonen.
    Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 2 år fra den siste kontakten;
    deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har hatt
    interaksjon med Citrix User Group Norge eller representanter for oss de siste 2 årene via telefon,
    ved å besvare e-post, lastet ned materiale på nettsiden eller registrert deg via et skjema.
    Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til
    regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt
    abonnement. Deretter lagrer vi dine personopplysninger i 2 år før vi sletter informasjonen.
    I det tilfellet du er ansatt i en virksomhet som er sponsor hos oss, behandler vi dine opplysninger
    innenfor rammen for kundebehandling. For aktive kunderelasjoner behandler vi dine opplysninger
    inntil (1) du avslutter din stilling i virksomheten, eller at (2) virksomheten ikke lenger har en aktiv
    kunderelasjon med oss. Når en kunderelasjon avsluttes, går vilkårene for lagring og behandling av
    opplysninger over til de samme vilkårene som er beskrevet i de foregående avsnittene. Avslutter du
    din ansettelse i virksomheten, er du selv ansvarlig for å gi oss beskjed slik at vi kan slette dine opplysninger.
  9. Hvem kan informasjonen deles med?
    Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i Citrix User Group
    Norge, som enten sitter i styret eller ved bestilling av overnatting og konferanse via avtalepartnere
    som feks. hotell.
  10. Informasjonsdeling med tredjepart
    Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog
    mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:
    Navn
    Hvilken virksomhet du jobber for
    Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med
    en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt
    eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.
  11. Hvor oppbevares opplysningene?
    Opplysningene oppbevares av Citrix User Group Norges systemer.
  12. Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting
    Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter
    opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .
    Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller
    sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For
    å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker
    du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det
  13. Andre formål
    Dersom vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer
    informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen
    overnfor på nytt.
  14. Informasjonskapsler
    Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en
    nettside.Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både
    har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og
    godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som
    behandler opplysningene.

    Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du
    slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.
  15. E-post
    Citrix User Group Norge er en teknisk brukerforening som er dugnadsdrevet av et innvalgt styre. Vi
    benytter for det meste e-post vi vår kommunikasjon. Relevante opplysninger som fremkommer av
    telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kontaktdialogen vil bli lagt inn i våre
    systemer.

    Alle styremedlemmer benytter e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den
    enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå
    og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte
    relevante e-poster vil normalt bli overført til nye styremedlemmer.

    Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

    Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende
    taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.